Ruoka-allergia-com - Gluteeniton verkkokauppa

Gluteeniton verkkokauppa

Jälleenmyyjät

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisenä uudet reseptit ja parhaat tarjoukset sähköpostiisi!
Nimi:
Sähköposti:

vihdoin suomessa

tyytyvaisyys

Toimitusehdot

Ruokakauppojen ja verkkokaupan hinnoissa saattaa olla eroavuuksia. Verkkokaupan hinnat ovat voimassa ainoastaan verkkoasiakkaille. Hinnat ovat arvonlisäverollisia. Tuotteet löytyvät varastosta ellei toisin mainita. Toimitamme tuotteita ainoastaan Suomeen.

Myyjän tiedot:

Edlit Production Oy
Kastuntie 49
20300 Turku

Lähetystavat:

Itellan Postipaketti (Itella Economy 16)* (kuljetus asiakkaan lähimpään postitoimipisteeseen)
Itellan SmartPOST-pakettiautomaatti** (nouto asiakkaan valitsemasta pakettiautomaatista)

*Itellan postipaketti (Itella Economy 16) 
Paketti lähetetään asiakkaan lähimpään postitoimipaikkaan. Tuote säilytetään lähimmässä postitoimipaikassa seuraavat kaksi täyttä kalenteriviikkoa. Säilytys Itellan postitoimipaikassa: Pakettilähetys säilytetään postin konttorissa maksutta kaksi(2) täyttä kalenteriviikkoa. Tuotetta noutaessa henkilöllisyys todistettava (ajokortti, Kela-kortti, muu henkilöllisyystodistus).
** Itellan SmartPOST-pakettiautomaatti
. Paketti lähetetään asiakasta lähimpänä olevaan SmartPOST- pakettiautomaattiin. Tuote säilytetään noutopisteessä viikon ajan (7 päivää) lähetyksen saapumisesta pakettiautomaattiin. Lähetys lunastetaan tekstiviestinä saadulla kuusinumeroisella koodilla pakettiautomaatista. Asiakas, joka on tehnyt tilauksen www.ruoka-allergia.com - verkkokaupassa, on vastuussa annetun puhelinnumeron oikeellisuudesta, jolla lähetys lunastetaan.

Maksutavat

Ennakkomaksu, tilisiirto: Kaikki tuotteet ja niiden postituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Saat maksutiedot tilausvahvistuksessa sähköpostiosoitteeseesi, jolloin voit suorittaa maksun kätevästi omalta tililtäsi. Ennakkomaksusuoritukset osoitetaan tilille Edlit Production Oy, Nordea FI33 1590 3000 1955 27 tilausvahvistuksen tietojen mukaisesti. Ryhdymme käsittelemään tilaustanne kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Pankista riippuen siihen kuluu 1-3 arkipäivää laskun maksamisesta. Ennakkomaksun maksukuitti kannattaa tulostaa talteen. Ennakkomaksu/tilisiirto tulee suorittaa 5 päivän kuluessa tilaamisesta. Mikäli tilausta ei ole maksettu 5 päivän aikana, tilaus poistetaan järjestelmästä eikä tuotteita enää toimiteta.

Tilausvahvistus

Kauppasopimus tulee voimaan kun olet saanut tilausvahvistuksen sähköpostitse. Mikäli et saa tilausvahvistusta sähköpostiisi heti tilauksen vahvistamisen jälkeen, ole hyvä ja ota yhteyttä

Toimitus

Lähetämme normaalisti tuotteet 24 tunnin kuluessa maksun saapumisesta tilillemme (tilisiirto) Suurien kampanjoiden aikana toimitusaika voi vähän pidentyä.
Jos toimituksen arvioidaan kestävän pidempään tai tuote on loppunut, ilmoitamme siitä välittömästi. Toimitusaika: 2-7 arkipäivää, jos ei muuta mainita.

Toimituskulut

Tilauksen loppusummaan lisätään toimituskulut 7,95 euroa. Lähetämme kaikki tilaukset pakettina, jota voi seurata lähetystunnuksella

Palautukset

100% tyytyväisyystakuu – 14 päivän palautusoikeus. Kaikissa verkkokaupastamme ostetuissa tuotteissa on postimyyntilain mukainen 14 päivän palautusoikeus käyttämättömälle tuotteelle. Palautetun tuotteen pitää kelvata edelleen myytäväksi.

Rekisteröityminen palveluun

Rekisteröityminen helpottaa ja nopeuttaa tilaamista ja tilausten käsittelyä. Rekisteröityneenä sinun on mahdollista seurata tilauksesi käsittelyn etenemistä sekä tarkastella aiemmin tekemiäsi tilauksia. Rekisteröityminen on maksutonta. Huom. Rekisteröityneiden asiakkaiden tietoja ei luovuteta eteenpäin markkinointitarkoituksiin.

Ostoskori on tyhjä